EAMsystemen.nl
  Alles over enterprise asset management systemen en EAM software


Onafhankelijke informatie over de toepassing en selectie van 
software voor enterprise asset management
 

Onderdeel van BUSINESSsoftware.nl 

  CRM   |   ERP   |   BI   |   CMS   |   DMS   |   HRM   |   WMS   |   TMS   |   SCM   |   ID   |   financieel   |   alle software

Home     Vermelding     Adverteren     Contact     Over 


EAM gids
alle software
voor enterprise
asset management

Whitepapers, publicaties en referenties
Quartess B.V.
Selecteer hier de informatie die u wilt ontvangen en vul onderaan uw contactgegevens in.

Infor EAM Asset Sustainability and how to go Green
Energietarieven gaan omhoog en de beschikbaarheid van energie is eindig. Bedrijven met grote productiefaciliteiten en/of energie intensieve productiemiddelen en instellingen met veel installaties worden geconfronteerd met een nieuwe realiteit: ďHet energieverbruik holt de winstmarges uitĒ. Lean asset management principes zijn dan ook in opkomst om energieverbruik in relatie tot bedrijfsmiddelen te monitoren en beheren.

Infor EAM Maintenance, Repair and Operations parts inventories
In het huidige uiterst concurrerende ondernemingsklimaat, zijn bedrijven op zoek naar allerlei manieren om de efficiŽntie te vergroten, kosten van de activa te verlagen en deze verstandig te beheren. Eťn van de kritische gebieden voor efficiencyverbetering en kostenbeheersing wordt door nog teveel bedrijven over het hoofd gezien: het onderdelen magazijn.

Infor EAM and RFID technology
RFID-technologie maakt het mogelijk om geautomatiseerd informatie van bedrijfsmiddelen te verzamelen en te verzenden. Informatie als meterstanden, onderhoudstatus, energiegebruik etc. kan worden verkregen zonder dat een persoon fysiek het bedrijfsmiddel dient te benaderen. RFID zorgt voor een snelle, nauwkeurige methode om deze waardevolle informatie te verkrijgen. Beheerders kunnen een bijdrage leveren aan kostenreductie door met deze informatie efficiŽnter te plannen.

Infor EAM and Lean Maintenance
Het onderhoudsproces kan fungeren als een profit center in plaats van een cost center. De traditionele aanpak vanuit de cost center invalshoek is het strikt naleven van de begroting en de kosten te reduceren. De andere benadering is het profit center model door te investeren waardoor de efficiency van productiemiddel wordt verbeterd. Deze verhoogde efficiŽntie resulteert uiteraard in hogere winsten.

Ten Pitfalls to Avoid When Selecting a CMMS/EAM
Indien bedrijven zoeken naar manieren om het meeste uit hun bestaande bedrijfsmiddelen te halen, zijn de Enterprise Asset Management (CMMS / EAM) software pakketten de sleutel daartoe. Echter, als het gaat om selectie en implementatie van het juiste CMMS / EAM pakket, worden nog steeds veelvuldig dezelfde fouten gemaakt. Toch zijn deze eenvoudig te voorkomen.


Vul hier uw contactgegevens in voor toezending van de gevraagde publicaties.

Naam

   heer  mevrouw

BedrijfTelefoon

    E-mail    EAMsystemen.nl mag mij incidenteel per e-mail informeren over relevant nieuws over enterprise asset management, gratis publicaties, interessante whitepapers, enz. Ik kan deze toestemming ieder moment weer intrekken.
Privacy Wij garanderen u een zorgvuldige omgang met uw gegevens. Deze worden uitsluitend gebruikt voor verzending van de gevraagde en relevante informatie en komen alleen ter beschikking van deze website en de partij aan wie u uw verzoek expliciet richt.